ΓΣΕΒΕΕ – Εκπτωση 20% θα έχουν στα καταστήματα όσοι επιδεικνύουν κάρτα ανεργίας και κάρτα πολυτέκνων

 Εκπτωση 20% θα έχουν στα καταστήματα όσοι επιδεικνύουν κάρτα ανεργίας και κάρτα πολυτέκνων, όπως ανακοινώθηκε σήμερα σε κοινή συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας από τον υπουργό Εργασίας κ. Ανδρ. Λοβέρδο.

Η συνέντευξη δόθηκε με αφορμή τον σημερινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή υπουργός ανέφερε ότι στο πρόγραμμα »συμμετέχω» δεν περιλαμβάνονται τα σούπερ μάρκετ και δημόσια και ιδιωτικά μέσα συγκοινωνιών. Θα αναρτηθούν σχετικά διαφημιστικά πρόστερς στα καταστήματα όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Β. Κορκίδης ενώ ο υπουργός σημείωσε ότι το θετικό στοιχείο του προγράμματος είναι η ευελιξία του και ο ταχύτατος χρόνος εφαρμογής του.

Σχετικά με τη μη συμμετοχή των συγκοινωνιών στο πρόγραμμα ο υπουργός, αποφεύγοντας τα σχόλια, ανέφερε ότι κάλεσε τους εκπροσώπους ιδιωτικών και δημόσιων εκπροσώπων τους στο διάλογο αυτοί προσήλθαν αλλά δεν συμμετείχαν τελικά στο πρόγραμμα.

Σχετικά με την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης ο υπουργός επανέλαβε ότι στόχος είναι να αυξηθεί μέχρι το 2015 κατά δύο χρόνια το όριο συνταξιοδότησης που σήμερα είναι 61,3 έτη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ (16/03/2010)

2 Σχόλια to “ΓΣΕΒΕΕ – Εκπτωση 20% θα έχουν στα καταστήματα όσοι επιδεικνύουν κάρτα ανεργίας και κάρτα πολυτέκνων”

 1. KYRIAKOY NIKOS Says:

  Η ΕΚΠΤΩΣΗ 20% ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ? ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ SUPER MARKET?

  Μου αρέσει!

  • sdiamantis Says:

   Αγαπητέ κ. Κυριακού, δυστυχώς δεν συμπεριλαμβάνονται τα Super Market αλλά ούτε και οι τρίτεκνοι, τουλάχιστον από ότι αναφέρουν τα δημοσιεύματα.
   Με εκτίμηση,
   Σπύρος Διαμαντής
   http://www.politeknoi.gr
   Web director

   Αγαπητή κ. Αντωνίου,
   δυστυχώς δεν γνωρίζω τι ισχύει σε αυτή την περίπτωση με πατέρα 4 παιδιών από διαφορετικές μητέρες. Θα σας συμβούλευα να ανατρέξετε από τη σελίδα μας στο σύλλογο πολυτέκνων της περιοχής σας και να τους απευθύνετε το σχετικό ερώτημα τηλεφωνικά.
   Με εκτίμηση,
   Σπύρος Διαμαντής
   http://www.politeknoi.gr
   Web director
   sp_diamantis@yahoo.com
   sdiamantis
   1

   Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.


Αρέσει σε %d bloggers: