Εκδήλωση για τα πρωτάκια από την Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών

photo-2-4Έκδήλωση για τα πρωτάκια διοργάνωσε η Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών (Ε.Π.Α) το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου  στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Η Ε.Π.Α  έχει καθιερώσει από το 1989 ειδική εκδήλωση για τα παιδιά των πολυτέκνων οικογενειών – μελών της, που πηγαίνουν στην πρώτη τάξη του Δημοτικού Σχολείου. Σκοπός της εκδηλώσης είναι να νιώσουν τα «πρωτάκια» την αγάπη και το ενδιαφέρον των μεγαλυτέρων γι’ αυτά, στην πρώτη επαφή τους με το σχολείο. Στα παιδιά προσφέρεται η πρώτη τους σχολική τσάντα με τα απαραίτητα σχολικά είδη, ενώ διασκεδάζουν με πλούσιο παιδικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

To πρόγραμμα της εκδήλωσης παρουσιάσθηκε  από την Αναπληρωτή Γενική Γραμματέα της Ε.Π.Α, δημοσιογράφο κ. Σοφία Παπαδέα. Ακολούθησε αναφορά στο νόημα της εκδηλώσεως από τον Αντιπρόεδρο της Ε.Π.Α, κ. Κων/νο Αναγνωστόπουλο, Καθηγητή Ε.Μ.Π.

Στη συνέχεια, απήυθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Ε.Π.Α. και της Α.Σ.Π.Ε., κ. Βασίλειος Θεοτοκάτος, Δικηγόρος. Στο χαιρετισμό του ο κ. Θεοτοκάτος αναφέρθηκε στο οξύ δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα και στην ανάγκη άμεσης αντιμετώπισής του από την πολιτεία. Υπογράμμισε την αγάπη της ΕΠΑ για τα πρωτάκια, που ξεκινούν με ελπίδα τον σχολικό τους βίο, ενώ αναφέρθηκε επίσης στη διαδικασία συγκέντρωσης υπογραφών  για τη στήριξη του θεσμού του γάμου και της οικογένειας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο κ. Θεοτοκάτος ευχαρίστησε την εταιρεία ΜΕΓΑ Α.Ε, που ήταν ο χορηγός της εκδήλωσης.

Από την πλευρά της εταιρείας, απηύθηνε χαιρετισμό η κ.  Βιτουλαδίτου Λήδα, Marketing Manager της ΜΕΓΑ Α.Ε, η οποία αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο της Ε.Π.Α. και υπογράμμισε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό των πολυτέκνων.

Ετικέτες: , , , , , , , , , , ,


Αρέσει σε %d bloggers: